ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sarhoş bir şoför Kavaklık Caddesi'nde ağaca tosladı

Sarhoş bir şoför Kavaklık Caddesi'nde ağaca tosladı
YAYINLAMA: 21 Kasım 2021 / 17.03
GÜNCELLEME: 21 Kasım 2021 / 17.03
Sürat yapan sürücünün önünden birkaç kişi kaçarak kurtuldu. Pazartesini salıya bağlayan gece saat on buçukta Kavaklık Caddesi'nde bir şoför, station bir dolmuş arabasıyla ağaca tosladı. Ölü ve yaralı yok. Fakat otomobilde oldukça büyük hasar meydana geldi.

Bir okurumuzun ifadesine göre, aşırı derecede sarhoş dolmuş şoförü süratle Mehmetçik Okulu’nun yanından direksiyonu sağa sola kırarak sürat yaparken, caddeden geçenler canlarını zor kurtardı.

Ölümden tesadüfen kurtulan bir genç de olayı şöyle anlattı: Şoför sarhoş direksiyonu sağa sola kırıyor ve süratle gidiyordu. Karşıdan gelen kişiler zorlukla canlarını kurtardılar. Bu arada ben de zor kurtuldum derken büyük bir ağaca tosladı da yoldan geçenler büyük bir beladan kurtuldu. Trafikçilerin olayın üzerinde önemle durmaları gerek. Sarhoş otomobil kullanmanın cezası ağır olmalı ki, diğer şoförlerde ders alsınlar. Sarhoş şoför hiç yoktan birkaç adamın kanına girebilirdi. Büyük bir şans eseri olarak dün geceki olayda ölüm olmadı. Lütfen yetkililerin önemle dikkatini çekmenizi rica ediyorum.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *