ANASAYFA arrow right Güncel

SANKO Holdingin yatırımlarını takdirle karşılıyorum

SANKO Holdingin yatırımlarını takdirle karşılıyorum
YAYINLAMA: 17 Ocak 2021 / 19.16
GÜNCELLEME: 17 Ocak 2021 / 19.16
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sani Konukoğlu’nu makamında kabul ederek bir süre görüştü.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sani Konukoğlu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürkan, “SANKO Holding Gaziantep ve bölgemiz için önemli bir yatırım kuruluşumuzdur. Bölgemizde hem yatırım hem de istihdam oluşturulması noktasında önemli yatırımları bulunmakta. Bu anlamda bütün müteşebbislerimize yaptıkları yatırımlardan dolayı müteşekkir olduğumu belirtmek istiyorum. Özellikle müteşebbislerimizin önündeki engellerin açılması, teşvik edilmesi noktasında Devlet ve Yerel Yönetimler olarak üzerimize büyük yükümlülükler ve sorumluluklar düşüyor. SANKO Holdingin Gaziantep ve bölgemizde yaptığı yatırımları takdirle karşılıyorum. Gaziantep’in omurgasını Gaziantepli iş adamlarımızın temsil etmiş olması bu süreç inşallah Malatya’da ve bölgemizde de genişleyerek devam etmesi önemli bir rol model olacaktır” şeklinde konuştu.
Malatya’nın kendileri için önemli bir şehir olduğunu belirten SANKO Yönetim Kurulu Başkanı Sani Konukoğulu, “Ülkemizin kayısısını dünyaya tanıtan, dünyada bir numara olan kayısıyı yetiştiren bir şehir Malatya. Arslantepe ile ilgili bilgileri de Sayın Başkanımızdan dinledik. Anadolu’nun fethi 1071 yılında değil 600’lü yıllarda Battalgazi’nin babasının gelişi ile başlayan bir dönem. Malatya Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman bu bölge aslında medeniyetin doğduğu ve dünyanın ilklerinin olduğu yerler. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz zaman Türkiye’mizi hep beraber dünyanın lider ülkesi konumuna getireceğimiz konusunda şüphemiz yok. Biz inanıyoruz bu inancımızla da var gücümüzle çalışıyoruz. Gaziantep’te var gücümüzle çalışıyoruz. Malatya’da inanılmaz efor sarf ediyoruz. Sayın Başkanımız nezdinde bütün Malatyalıları kutluyorum. İnşallah çok güzel işleri hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *