ANASAYFA arrow right Güncel

Sanayici Cemil Alevli anıldı

Sanayici Cemil Alevli anıldı
YAYINLAMA: 01 Nisan 2021 / 21.34
GÜNCELLEME: 01 Nisan 2021 / 21.49
Gaziantep Kolej Vakfı’nın kurucusu, efsane sanayici merhum Cemil Alevli vefatının 49’uncu yılında düzenlenen törenlerle anıldı.

İlk tören kurucusu olduğu GKV Özel Okullarında gerçekleşirken, ardından Gaziantep Asri Mezarlıkta bulunan mezarı başında da bir anma gerçekleştirildi.

Gaziantep Kolej Vakfı’nın kurucusu örnek sanayici Cemil Alevli ölümünün 49’uncu yılında kurucusu olduğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında ve mezarı başında Covid-19 önlemleri alınarak törenlerle anıldı. Anmaya GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, GKV Mütevelli kurulu üyeleri Osman Kıratlı ve Ali Çayırlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, idareci ve öğretmenlerle öğrenciler katıldı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen ilk törende saygı duruşu ve istiklal marşının ardından GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, Cemil Alevli’nin yaşamı boyunca gerçekleştirdiği hizmetleri anlatırken GKV’li öğrencilerde merhum Cemil Alevli’nin yaşamından kesitler anlatan bir oratoryo sahneledi. Cemil Alevli’nin geçlere yönelik mektubu okunurken, minik öğrenciler de üzerlerindeki siyah renkli kostümlerle sergiledikleri danslarla dikkat çekti. GKV Özel Okullarında düzenlenen törenin ardından Gaziantep Asri Mezarlıkta Cemil Alevli’nin mezarı başında da bir tören düzenlenerek merhum dualarla anıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *