ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sanayi Konseyi toplantısı için ne dediler: Gaziantep için bir şans

Sanayi Konseyi toplantısı için ne dediler: Gaziantep için bir şans
YAYINLAMA: 11 Ocak 2022 / 14.34
GÜNCELLEME: 11 Ocak 2022 / 14.34
Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun: Bir dönem gururla görev yaptığım değerli başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve diğer Sanayi odası başkanlarımızın konseyi toplantısı dolayısıyla Gaziantep’e gelmesi bizim için bir şanstır. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Konseyi toplantısını Gaziantep’te yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu: Gaziantep’te olmaktan ve tüm sanayi odalarının konsey toplantısını burada yapmaktan çok mutluyum. Bu vesileyle Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Coşkun’la beraber olmaktan ayrıca büyük mutluluk duyuyorum.

Gaziantep’in geldiği noktanın göstergesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan: Sanayi konseyi toplantısının Gaziantep yapılması, Gaziantep sanayisinin geldiği nokta ve Türkiye’deki önemini bir kez daha göstermesi açısından önemlidir. Bu toplantılarda reel sektörün sıkıntılarını açıkça ifade edilmektedir. Bu konuda Antep en iyi gösterge yeridir. Gaziantep’te bir sorun varsa bence herkesin sorunu gibi kabul edilmelidir. Sanayiciler olsun, bakanlar olsun herkesin bu konuda sorunları yerinde görmesi ve birinci ağızdan dinlemiş olması en güzel bir olaydır. Konseyi toplantısının burada yapılması Sanayi odası başkanımız ve özellikle Gaziantep bir kendi şehri gibi kabul eden Hisarcıklıoğlu’nun ve arkadaşlarının buraya gelmesi onur vericidir.

Gaziantep’i son derece önemsiyoruz

Zafer Çağlayan: Konsey toplantıları, sanayi odaları temsilcilerinin bir araya gelerek Türkiye’nin ekonomik sorunlarının ve beklentinin konuşulacak son derece önemli bir toplantı. Gaziantep, Türkiye’de devlet yardım almadan özel sektör eliyle büyümüş ender illerden biri. Antep sanayinin belkemiği, güneydoğu KOBİ’lerinın temsilcisi. Antebi son derece önemsiyoruz ve burada olmaktan mutluyuz. İnsan burada kendini evinde hissediyor.Antep sanayisi yanında Türkiye’nin sanayi sorunlarının görüşülecek bir toplantı olacak. Antepe değil Türkiye ilgilendiren bir toplantı. Bugün Antep’ten Türkiye’ye mesaj verilecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *