ANASAYFA arrow right Spor

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finallerine süresiz erteleme

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finallerine süresiz erteleme
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.41
UEFA’dan yapılan açıklamada 24 Mayıs’ta oynanacak UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finali, 27 Mayıs’ta oynanacak Avrupa Li
UEFA’dan yapılan açıklamada 24 Mayıs’ta oynanacak UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finali, 27 Mayıs’ta oynanacak Avrupa Ligi finali ve 30 Mayıs’ta oynanacak Şampiyonlar Ligi finali koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi.
UEFA, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi final karşılaşmalarının süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.
UEFA'dan yapılan açıklamada, mayıs ayında oynanması planlanan erkek futbolunda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi final karşılaşmaları ile kadın futbolundaki Şampiyonlar Ligi finalinin koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelendiği duyuruldu.
Karşılaşmaların oynanacağı tarihlerin, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin öncülüğünde kurulan çalışma grubu tarafından belirleneceği ve daha sonra açıklanacağı ifade edildi.
Sezon başında açıklanan takvime göre UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin, 30 Mayıs'ta İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı, UEFA Avrupa Ligi finalinin 27 Mayıs'ta Polonya'daki Gdansk Stadı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinin ise 24 Mayıs'ta Avusturya'daki Viola Park'ta oynanması planlanıyordu.
UEFA'dan 13 Mart’ta yapılan açıklamada, son 16 turu rövanşlarında 17-18 Mart'ta oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi ve 19 Mart'ta yapılacak Avrupa Ligi karşılaşmalarının ertelendiği belirtilmişti. bianet
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *