ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Salon sporları açık alana taşınıyor

Salon sporları açık alana taşınıyor
YAYINLAMA: 25 Ocak 2022 / 13.44
GÜNCELLEME: 25 Ocak 2022 / 13.44
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri sürüyor. 15 Mayıs’ta başlayan sportif faaliyetlerin 21 Mayıs tarihine kadar devam edeceği kaydedildi.

Etkinlikler kapsamında salon sporlarının büyük bir kısmını açık alanlara taşıyarak, gençleri kötü alışkanlıklardan çekip, spor yapmaya yönetmenin amaçlandığı bildirildi.

Madde bağımlılarını

kazanmak için yeni yöntem

Gençlik Spor il Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya, Gençlik Haftası’nın yanı sıra Özürlüler Haftası için de değişik etkinlikler düzenlediklerini belirterek, bundan böyle salon sporlarının büyük bir kısmını açık alanlara taşıyarak, daha iyi tanıtım yapmayı amaçladıklarını söyledi. Toplumun kanayan yarası olan tiner bağımlısı gençleri açık alanlarda yapacakları sportif faaliyetlerle kazanmayı amaçladıklarını söyleyen Sarıkaya, müdürlük olarak bir çok dalda ücretsiz kurs verdiklerini, isteyen gençlerin yaş gruplarına göre kurslara katılabileceğini kaydetti.

Judo gösterisi yaptılar

Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören judocu gençler, hafta sonu Kırkayak Parkı içerisinde halka açık gösteri yaptı. Kız ve erkek sporculardan oluşan 40 kadar judo ucunu gösterisini vatandaşlar büyük ilgiyle izledi.

Kamil Ocak’ta pop müzik gösterileri

Öte yandan hafta nedeniyle bugün saat 7:00’de Fırat Kolejinde satranç turnuvası, saat 7:30’da Kamil Ocak’ta Athena’nın konser vereceği, yarın ise tenis müsabakaları, halı saha futbol turnuvası, animasyon gösterileri, Gaziantep Üniversitesi’nde step aerobik gösterirleri, Çim hokeyi, halk müziği topluluğu konseri, BESYO halkoyunları gösterisi ve pop müzik topluluğu ile Kamil Ocak Stadyumu’nda dans topluluğunun gösterileri olacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *