ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sahte zabıta memurları esnaftan para topluyor

Sahte zabıta memurları esnaftan para topluyor
YAYINLAMA: 13 Ocak 2022 / 16.51
GÜNCELLEME: 13 Ocak 2022 / 16.51
İlgililer kontrol için gelen memurlardan kimlik sorulmasını istedi

Belediye yetkilileri tarafından yapılan yazılı açıklamada ne öğrendiğine göre şehrimizde türeyen sahte belediye memurları esnafı kontrol ederek para toplamaya başladı. Sahte belediye zabıta memurlarından birisi yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi.

Belediye başkanı Turan Ertuğ kendilerini kontrole gelen belediye zabıta memurlarından kimlik sorulmasını, kimliğini göstermeyenlerin yakalanarak polise teslimini istedi.

Konuyla ilgili olarak belediye başkanı Turan Ertuğ tarafına yapılan yazılı açıklama şöyle:

Kent içinde kendisine zabıta memuru süsü vererek esnaflardan para toplayan bazı sahte zabıta memurları bulunduğunu tespit edilmiş ve bunlardan bir tanesi kalınarak bugün savcılığa teslim edildi. Denetimi yapan üniformalı zabıta memurlarımızın kıyafetleri tüm esnafımızın ve halkımız tarafından bilinmektedir.

Tüm esnafın üniformalı zabıta memurlarının denetime geldiklerinde dahi kimlik sormalarını ve bu tip sahte kişilerle karşılaştıklarında en seri bir şekilde 2180 3-18001-27357-27365 numaralı telefonlara gündüz bildirmelerini gece ise 14036 Numaralı telefona başvurmalarını bu konuda sayın halkımızın belediyemize yardımcı olmalarını önemle rica ederim.

Ahmet Turan Ertuğ

Belediye başkanı

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *