ANASAYFA arrow right Güncel

Şahinbey'deki çalışmalar incelendi

Şahinbey'deki çalışmalar incelendi
YAYINLAMA: 07 Şubat 2021 / 18.53
GÜNCELLEME: 07 Şubat 2021 / 20.47
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül’e Şahinbey ilçesinde yapılan projeleri gezdirerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesine kazandırdığı en önemli projelerden olan Yamaçtepe Bilim Kampı, Şıh Meydan’ındaki Millet Kıraathanesi, otopark ve meydanlardaki dükkanların yanı sıra Perilikaya’ya yapılan 210 konut projesi ve Güneş Mahallesi’nde yapılan aşevi hakkında Vali Davut Gül’e bilgiler verdi.

Çok önemli projeler

Vali Davut Gül, Şahinbey Belediyesi’nin projelerini yerinde inceleyerek gördüklerini belirterek,  “Yamaçtepe’de Tabiat Parkı’nı ve yeni yapılacak olan kütüphanenin yerini gördük. Ayrıca yeni yapılan aşevini gezdik. Her seferinde yaklaşık 35 bin kişiye yemek çıkarabilecek çok güzel bir tesis yapılmış. Yemekler paketlenebiliyor ve hijyen noktasında Türkiye’nin en güzel ve en temiz yerlerinden birisi olmuş. Çalışanlarda çok profesyonel. Burası ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyacını karşılayabileceği gibi bir afet ve olağan üstü durumda da ciddi anlamda lojistik sağlayabilecek bir tesis. Yapılan çalışmalardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *