ANASAYFA arrow right Güncel

Şahinbey Belediyesi’den 23 milyon liralık can suyu

Şahinbey Belediyesi’den 23 milyon liralık can suyu
YAYINLAMA: 29 Aralık 2020 / 20.33
GÜNCELLEME: 29 Aralık 2020 / 21.20
15 bin 395 kişiye 1.500’er lira nakdi yardım yapılacak

Şahinbey Belediyesi pandemiden dolayı mağdur olan esnaf, usta öğretici ve korona virüsünden dolayı eşi vefat edenlerden sonra şimdi de SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) tarafından belirlenen 15 bin 395 vatandaşa 1.500’er lira nakdi yardım sağlıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, koronavirüs salgınından dolayı vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için maddi destek çalışmalarına devam ediyor. İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile işyerleri kapanan esnafa, usta öğreticilere ve korona virüsünden dolayı eşlerini kaybedenlere 1.500’er lira destek sağlarken, bir müjde daha vererek, 23 milyon 092 bin 500 TL değerinde SYDV tarafından belirlenen 15 bin 395 vatandaşa 1.500’er lira destek vereceğini duyurdu.

Esnafa, usta öğreticilere ve korona virüsünden dolayı eşi vefat edenlere

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara imkanlar çerçevesinde destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs ülkemizde de etkisini devam ettiriyor. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşımızın bu süreci en az hasarla atlatması için esnafımıza, usta öğreticilerimize ve korona virüsünden dolayı eşi vefat edenlere 1.500 TL destekte bulunduk. Şimdide alım gücü düşük ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 15 bin 395 vatandaşımıza 1.500’er lira nakdi yardımda bulunacağız. Verdiğimiz bu desteklerle vatandaşlarımızın bu süreçte yaşadığı sıkıntıları en aza indirmeyi hedefliyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Şahinbey Belediyesi’nin vermiş olduğu 1.500’er lira destekten faydalanan vatandaşlar Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Evimizin kirasını, elektriğini ve suyunu ödeyemiyorduk. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bu zor günümüzde bizlere destek olarak 1.500 TL destekte bulundu. Allah kendisinden razı olsun. Kendisinin sayesinde rahat bir nefes aldık” diye konuştular.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *