ANASAYFA arrow right Güncel

Sağlıklı ve nitelikli nesillere ihtiyacımız var

YAYINLAMA: 23 Kasım 2022 / 21.30
GÜNCELLEME: 23 Kasım 2022 / 21.30
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri ağırladı.

Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak çok büyük bir aileyiz. Sağlıklı ve nitelikli nesillere ihtiyacımız var. Eğitimin her kademesinde, her yaşta her vatandaşımızın hayat kalitesini yukarıya çıkarabilmek adına el ele, gönül gönülle vereceğiz” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla belediyeye ait eğitim tesislerinde görevli öğretmenleri, Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Göl Kafe Restoran’da misafir etti. Programa; Şehitkamil İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin ve öğretmenler katıldı.

Öğretmenlerin, gelecek nesilleri yetiştirmek gibi çok kutsal bir görev ifa ettiklerini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı: “Öncellikle, tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Benim her zaman söylediğim bir şey var, bu tür günler sadece bir gün olarak anılacak günler değildir. Tabii Şehitkamil Belediyesi olarak, eğitimin en alt yaş grubundan artık 70 yaşına gelmiş annelerimizin, ablalarımızın eğitimine kadar her kademede eğitim veriyoruz. Bu eğitimin verilmesi noktasında başta Sayın Kaymakamımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hakikaten onların vermiş olduğu destekler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, diğer tarafta Halk Eğitim Merkezimiz, İlçe Müftülüğümüz, Emniyet Müdürlüğümüz ve Sağlık Müdürlüğümüz ile çocuklarımıza her türlü eğitimi veriyoruz. Amacımız, nitelikli bir nesil yetiştirebilmek. Şehitkamil Belediyesi olarak çok büyük bir aileyiz. Öğretmenlerimiz de bu geniş ailenin birer ferdi olarak eğitimlere destek veriyor. Şu anda içerisinde bulunduğumuz coğrafyada hakikaten değişik anları çok hızlı bir şekilde yaşıyoruz. Tabii coğrafya kaderdir diye bir söz var, bu içerisinde bulunduğumuz coğrafyada da talihsiz olaylarla da maalesef karşı karşıya kalıyoruz. Ama bunlar bizi hiçbir zaman yıldırmayacak. Bundan 100 yıl önce de Mehmet Kamil’in şehadetiyle bu topraklar nasıl vatan olduysa, bundan sonraki safhada da bizlere düşen görev, bu topraklara sahip çıkmak. Kötüye hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Bunun için de sağlıklı ve nitelikli nesillere ihtiyacımız var. Eğitimin her kademesinde, her yaşta her vatandaşımızın hayat kalitesini yukarıya çıkarabilmek adına el ele, gönül gönülle vereceğiz.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *