ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sağlık raporu alacaklar, artık göz muayenesi içinTepebaşı’ndaki hastaneye gitmeyecek

Sağlık raporu alacaklar, artık göz muayenesi içinTepebaşı’ndaki hastaneye gitmeyecek
YAYINLAMA: 27 Ekim 2020 / 15.53
GÜNCELLEME: 27 Ekim 2020 / 15.53

Çeşitli nedenlerle “sağlık raporu” alacaklar artık göz muayenesi için Tepebaşı mahallesindeki Göz Hastanesine gitmeyecekler. Sağlık raporu alacaklar Salı ve Cuma günleri Devlet Hastanesi'nde göz muayenesi olacaklar.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güngör Ceydeli'nin önerisi, Gaziantep Valiliği ve Sıkıyönetim Komutanlığı tarafından olumlu karşılandı. Bunun üzerine Devlet Hastanesi'nde sağlık raporu alacakların göz muayenelerinin yapılabilmesi için, bir bölüm hazırlandı.

Göz hastanesinde görevli doktorlar, sağlık kurulunun toplandığı Salı ve Cuma günleri Devlet Hastanesi'nde çalışacak ve sağlık raporu alacakları burada muayene edecekler.

Önceleri Devlet Hastanesi'nden sağlık raporu alacak olan yurttaşlar, göz muayenesi olabilmek için Tepebaşı mahallesindeki Göz Hastanesi’ne gidip dönüyorlardı. Bu yurttaşlar için hem zaman alıyor hem de çok zahmetli oluyordu.

Bugünden itibaren uygulanmaya başlayacak olan kararın, çok yerinde olduğunu bildiren yurttaşlar, kararı alan Gaziantep Valisi Fikret Koçak'a, Sıkıyönetim Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Şehabettin Balkan'a ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güngör Ceydeli'ye teşekkür ediyorlar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *