ANASAYFA arrow right Güncel

Sağlık Milsen 1. Başkanlar Kurulu iştişare Toplantısı yapıldı

YAYINLAMA: 21 Kasım 2022 / 18.13
GÜNCELLEME: 21 Kasım 2022 / 18.13
Mil-Sen Konfederasyonu Kurucusu, Genel Başkanı Mücahit Çelik, Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa TAÇ, Gaziantep Sağlık Mil-Sen İl Başkanı Metin Sarıca, Gaziantep Milsen Konfederasyonu ve Mil-Büro sen Gaziantep İl Başkanı Çağlayan Erdal ve 81 İl Başkanlarının katılımı ile Mersin de yapıldı.

Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç konuşmasında, “Toplantının ilk olması, farklı fikir ve düşüncelere sahip daha birbirini tanımayan sizlerin, çalışanlarımıza, milletimize, devletimize ve bayrağımıza hizmet için bir araya toplanması, kısa zamanda örgütlenmesi bizler için kıymetli ve önemlidir.

Mevcut sendikaların üye sayılarının zirve yapması, buna bağlı olarak ekonomik gelirin artması ile güç zehirlenmesine bağlı, nahoşluğun içine düştüler. Üyelerini unuttular. Biz yerine ben söylemeye başladılar. Hak ve hakkaniyetten uzaklaştılar. Hak gözetmeksizin güçlünün yanında oldular. Güçsüzü yalnız bıraktılar. Sendikacılığa ve sendikacılara bakış açısının değiştiği çalışanlarımızın umudunun tükendiğini ve yalnız bırakıldığını görmek bizleri endişelendirdi” dedi.

Gelecek için elimizi taşın altına koyma vakti geldi diyerek; “Önce ahlak ve maneviyat hak ve hakkaniyetten yana, adalet ve liyakatten ödün vermeden, saha sendikacılığı, çalışanın yanında, sorunlara yerinde çözüm bulmak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak adına

Mil-Sen Konfederasyonu ve bağlı dokuz iş kolu ile birlik kuruldu” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *