ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Sağda ve solda birlik mutlaka sağlanmalı”

“Sağda ve solda birlik mutlaka sağlanmalı”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.42
ANAP İl Başkan Yardımcısı Necati Binici, Refahyol Hükümeti’nin uzun sürmeyeceğini belirterek,
ANAP İl Başkan Yardımcısı Necati Binici, Refahyol Hükümeti’nin uzun sürmeyeceğini belirterek, meclis içerisinde alternatif hükümet konusunda vakit kaybedilen uzlaşma sağlanması gerektiğini savundu.
Ülkeye refah getireceğini iddia eden Erbakan’ın ülkeyi tam aksine uçurumun eşiğine getirdiğini belirten ANAP İl Başkan Yardımcısı Binici, “Memleket elden gidiyor. Meclis içerisinde buna bir çözüm bulunmalı. Eğer bu hükümet döneminde her şey daha iyi yada iyiye gidiyor diyen varsa MGK’nın açıkladığı kararları bir kez daha okusun. Madem her şey iyi, güllük gülistanlık, peki o zaman MGK kararları neyin nesi? Bunlar durduk yere neden tespit edilsin ve karara bağlansın. O nedenle biz diyoruz ki ülke bu hükümetten kurtulmalı” dedi. Binici, ülkenin birlik ve bütünlüğü için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını belirterek, aynı zamanda sağda birliğe de hazır olduklarını belirterek, aynı zamanda sağda birliğe de hazır olduklarını ifade etti.
Ancak ülkedeki gidişat hiç iyi değil. İşte bu nedenle RP dışında bir koalisyon hükümeti oluşturulup, yasalarda gerekli düzenleme ve iyileştirmeler yapılarak ülke seçime hazırlanmalı. Bugün solda ve sağda birleşmenin vakti geldi, geçiyor. Aslında bu birlik ülkenin geleceği ve istikrarı için zorunlu”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *