ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Saadet Partisi Büyükşehir adayını Eylül’de açıklayacak

Saadet Partisi Büyükşehir adayını Eylül’de açıklayacak
YAYINLAMA: 30 Eylül 2022 / 14.32
GÜNCELLEME: 30 Eylül 2022 / 14.32
3 Kasım seçimlerinde beklentilerinin altında oy aldıklarını ifade eden Saadet Partisi il başkanı Rauf Bozgeyik, teşkilat olarak yerel seçimlere çok sıkı hazırlandıklarını söyledi. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının %90 oranında belirginleştiğini ifade eden Bozgeyik, Eylül ayı başında Büyükşehir belediye başkan adayının açıklanacağını ifade etti.

Bozgeyik, aday değil

Kendisinin aday olmayı düşünmediğini, ancak Saadet Partisi’nin en iyi sonuçla seçimlerden çıkması için azami gayret göstereceğini ifade eden Bozgeyik, “Aday olmayacağım. Gecemizi gündüze katıp teşkilat olarak arkadaşlarımızın hak ettiği görevlere gelmesi için gayret edeceğiz. Adaylarımız %90 oranında belirlendi. Tamil yoklamasının ardından adaylarımızı açıklayacağız. Eylül başında büyük ihtimalle Büyükşehir belediye başkan adayını da açıklayacağız. Büyükşehir belediye başkan adayı tüm Gaziantep’in kucaklayacak bir aday olacak” diye konuştu.

Mevcut belediye başkanları için

temayül yoklaması yapılmayacak

Halen görevde olan belediye başkanlarının yeniden aday olmak istemeleri durumunda temayül yoklaması yapılmayacağını ifade eden Bozgeyik, halen belediye başkanlığı devam eden adaylar, yeniden aday olmak isterse bunlar için temayül yoklamasına gidilmeyecek. Genel merkezine teşkilâtlarla görüşmek suretiyle o arkadaşımızın da düşüncesini alacak. Biz teşkilat olarak görevlerini başarıyla yapan arkadaşlarımızın aynı görevler için aday olmasından yanayız dedi.

Halkın kucaklayacak

kimseler aday olacak

Mahalle idareler seçimlerine iddialı geleceklerini ifade eden Bozgeyik, “Yüksek performans ve gayretli çalışmak suretiyle bütün ilçelerimizde alacağımız kanaatindeyim. Hiçbir partiye pay bırakmadan illaki biz alacağız demek elbette bize yakışmaz. Sonuçta seçimler demokratik şartlar altında yapılacak ve halkın iradesi temsil edecekler. Ancak biz başta Büyükşehir belediye başkan adaylığı olmak üzere halkın kucaklayacak insanları aday göstereceğiz. Bu seçici davranışın da bizi başarısızlığa götürmemesi mümkün değil. Çünkü yerel seçimlerde Saadet Partisi ve genel olarak da milli görüş çizgisinde olan adaylarımızın büyük hünerlerini milletimiz gördü” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *