ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Rotasyon yoluyla gelen Sağlık Müdürü çevreyi tanımadan gidiyor

Rotasyon yoluyla gelen Sağlık Müdürü çevreyi tanımadan gidiyor
YAYINLAMA: 29 Eylül 2021 / 13.01
GÜNCELLEME: 29 Eylül 2021 / 13.01
5 Ocak’ta göreve başlaması gereken yeni müdür halâ gelmedi. Rotasyon usulüyle şehrimize Sağlık Müdürü atanması, sağlık müdürlüğü çalışmalarını aksatıyor.

Yeni tayin edilen müdür daha görevini iyice kavrayıp çevreyi tanımadan gerisin geriye eski görevine dönüyor. Bu suretle her üç ayda bir yapılan rotasyonla müdür tayini fayda yerine zarar getiriyor.

5 Ocak’ta şehrimize gelerek Sağlık Müdürlüğü görevine rotasyon yoluyla başlaması gereken Dr. Şevki Sevinde halâ görev yerine gelip çalışmalara başlamadı. Antalya’nın Alanya ilçesinde bir verem dispanserinde doktor olarak görev yapmakta olan Dr. Şevki Sevindi'nin şehrimizdeki görevine gelmesi şüpheli.

İI yetkililerinin işin üzerine hassasiyetle eğilerek bir Sağlık Müdürünün devamlı olarak atanmasını sağlaması gerek. Aksi takdirde çalışmalar ağır, aksak aynı şekilde devam edecek. İlimiz Sağlık Müdürlüğüne sorunları yakından bilen, ilimizi iyi tanıyan ve devamlı Gaziantep'te çalışacak bir doktorun atanması gerek. Çok önemli bu sorun üzerine kısa sürede eğilerek çözüm getirilmesi bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *