ANASAYFA arrow right Sağlık

Riskli gruplara madde bağlılığı eğitimi veriliyor

Riskli gruplara madde bağlılığı eğitimi veriliyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.41
Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından, 09/03/2020 ve 10/03/2020 tarihlerinde Bağımlılıkla Mücadele ve İntiharı Önleme
Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından, 09/03/2020 ve 10/03/2020 tarihlerinde Bağımlılıkla Mücadele ve İntiharı Önleme İl Eylem Planı kapsamında denetimli serbestlik çalışanlarına yönelik düzenlenen “Madde Bağımlısı ve İntihar Riski Olan Gruplarla Çalışan Personelin Eğitimi” konulu faaliyet gerçekleştirilmiştir.
Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Sosyal Çalışmacı Abdulvahap BOYBAY tarafından katılımcılara; intihar davranışları, İntihar - intihar girişimlerine yaklaşım, önleyici çalışmalar ile Hemşire Özgül KARAKÖSE tarafından ise yapılan sunumda bağımlılık ve belirtileri, bağımlılıkla ilgili bilinen yanlışlar, bağımlı ile çalışma teknikleri, ile ilgili bilgiler verilmiştir. Sunum sonunda soru ve cevap şeklinde eğitim tamamlanmışır.
Müdürlüğümüz salonunda yapılan çalışmaya, Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürü Taylan BEYDOĞAN ve denetimli serbestlik çalışanları katılmıştır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *