ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Rekabetin değişmez üçlüsü: Daha hızlı, daha iyi, daha ucuz

Rekabetin değişmez üçlüsü: Daha hızlı, daha iyi, daha ucuz
YAYINLAMA: 06 Ocak 2021 / 13.43
GÜNCELLEME: 06 Ocak 2021 / 13.43
İhracatçıya yeni bir bakış açısı kazandırmak amacıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından organize edilen ‘Farklılaştırma’ ve ‘Süreçlerle yönetim’ konferansı yapıldı. Prof. Dr. Arman Kırım, bugünün rekabet dün- j yası ne olursa olsun, her şirketin süreçlerle yönetim anlayışına geçmesini gerekli kıldığını ifade etti.

Kırım, hızlı üretim, erken teslimat, düşük fire oranı, maliyet düşürme, stok optimasyonu, müşteri memnuniyeti gibi rekabet üstünlüğü olan pek çok konu bulunduğunu belirtti. Kırım, “Artık süreç yönetimi anlayışı olmaksızın rekabet etmek mümkün değil. Bunun için de FED Training olarak, süreçlerle yönetim konusunda dünyanın lider danışmanlık kuruluşu Pntchett ile birlikte süreç iyileştirme ve süreçle yönetim metodolojisiyle sizleri tanıştırmak istiyoruz” dedi. Günümüz rekabet dünyasının değişmez üçlüsünün daha hızlı, daha iyi, daha ucuz olduğunu belirten Kırım, müşteri egemenliğinin bir sonucu olan bu durumun, şirket yönetim anlayışının tamamen değiştirilmesi gerektiğini söylediğini kaydetti.

Kırım, “Artık yavaşlığa, zaman kaybına, iletişimsizliğe, terminde gecikmelere, servis yerine zamanında gidememe konulannda müşterinin hoşgörüsü kalmadı. Aksi halde, ilk fırsatta rakibe gidiyorlar. Süreçle yönetim, sizi müşterinin isteklerini herkesten önce anlayabilen ve bunları süratle yerine getirebilen bir şirket haline getiriyor. Tüm işinizin her aşamasını kontrol edebilme, ölçebilme ve sürekli iyileştirebilme imkanı veriyor. Departman husumetlerini ortadan kaldırıyor” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *