ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Real 2. Sokak futbolu turnuvası büyük ilgi topladı

Real 2. Sokak futbolu turnuvası büyük ilgi topladı
YAYINLAMA: 16 Ocak 2023 / 19.14
GÜNCELLEME: 16 Ocak 2023 / 19.14
Real Marketlerinin, 12-15 yaş arasındaki gençler için düzenlediği Real 2. Sokak futbolu turnuvası finali, Tanju Çolak, Rıza Çalımbay‘dan oluşan eski futbolcular ve Real Türkiye genel müdürü Ulf Groth ve Real üst düzey yöneticiler arasında gerçekleşen gösteri maçıyla renklendi.

Cola Turka‘nın ana sponsorluğunda düzenlenen ve yedi ilden toplam 1217 takımın, 3302 genç futbolcunun başvurduğu Real 2. Sokak futbolu turnuvası, Real’de yapılan final maçıyla sona erdi.

Tanju Çolak ve Rıza Çalımbay’dan oluşan eski futbolcuların gösteri maçıyla başlayan final karşılaşmalarında, İstanbul, Ankara, Gaziantep, Bursa, İzmit, Adana, Konya’dan gelen ve 12-15 yaş grubundaki gençlerden oluşan il birincisi takımlar şampiyonluk mücadelesi verdi. Lig usulü ile yapılan ve oldukça çekişmeli genç final maçını İstanbul takımı kazanırken, Gaziantep Real altıncı oldu. Şampiyon takımın oyuncuları, büyük boy Real kupası ve bilgisayar, ikinci olan takım oyuncuları PlayStation2 ile ikincilik kupası ve üçüncü olan takımın oyuncuları ise bisiklet ve üçüncülük kupasıyla ödüllendirildiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *