ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

PTT’deki hediyeler dağıtılmaya başlandı

PTT’deki hediyeler dağıtılmaya başlandı
YAYINLAMA: 20 Eylül 2020 / 19.00
GÜNCELLEME: 20 Eylül 2020 / 19.00
Bir yayınımız daha olumlu sonuç verdi

Yurt dışından gelen 1000 koliden 65’i ilk gün dağıtıldı. Bir süre önce yaptığımız yayında yurt dışından PTT kanalıyla işçiler tarafından yakınlarına yılbaşı armağanı olarak gönderilen paketlerin dağıtılmadığını, iki ayı aşan bir süreden beri armağan paketlerinin PTT depolarında beklediğini ve vatandaşların mağdur duruma düştüklerini bildirmiştik.

Yayınımız üzerine ilk olarak vilayet yetkilileri harekete geçti. Durumu PTT ve Gümrük Müdürlüğünden sordurarak gerçek olup olmadığını tespit ettirdi. Daha sonra yayınımıza cevap verilerek teşekkür edildi. Vilayetin koli sorunuyla ilgilenmesi üzerine PTT Başmüdürlüğü durumu PTT Genel Müdürlüğüyle, Gümrük İdaresine yeniden duyurdu ve çözüm istedi.

Yurt dışında çalışan işçilerimizin gönderdiği armağan paketleri iki ay PTT ambarında bekledikten sonra dünden itibaren gümrük memurunun gelmesi üzerine dağıtımına başlandı.

Şimdi de PTT Başmüdürlüğüne bağlı bulunan Kahramanmaraş ve Adıyaman illerine yurt dışından gönderilen armağan paketleri gümrük memuru tarafından incelenerek PTT kanalıyla bu illere gönderilmeye başlandı.

Yayınımız üzerine binlerce vatandaş gazetemize bizzat gelerek ve telefon ederek teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *