ANASAYFA arrow right Yaşam

PTT, Türkiye’nin en büyük ve önemli kurumlarından biri

PTT, Türkiye’nin en büyük ve önemli kurumlarından biri
YAYINLAMA: 14 Eylül 2021 / 21.17
GÜNCELLEME: 14 Eylül 2021 / 21.17
Gaziantep Emekli Postacılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kılınç ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep PTT Başmüdürü olarak atanan Mevlüt Burgaç’a hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Ziyarette çalışanların sorunları, sıkıntıları ve çözüm önerileri ile emeklilerin son durumu hakkında görüş alışverişinin alındı.

Telefonumuz 7 gün 24 saat açık

Gaziantep Emekli Postacılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kılınç ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç, “Kurumumuzun emektarlarını her zaman ve her an hatırlamamız lazım. Bunu bireysel olarak yapmak çok zor, ama dernek altında yapılırsa daha çok kişiye ulaşma şansımız olur, iyi günde kötü günde, haklarımızın alınması için birlikte hareket etme imkânı olur. Biz çalışanlarımızın ve emeklilerimizin her zaman yanındayız. Telefonumuz 7 gün 24 saat açık ve bizi her zaman arayabilirler” dedi.

PTT, Türkiye’nin en büyük ve önemli kurumlarından biri

PTT’nin Türkiye’nin en büyük ve önemli kurumlarından biri olduğunu hatırlatan Başkan Kılınç, “Bizlerde böyle bir kurumun emektarı olduğumuzdan kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Dernek olarak geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de emeklilerimizin yanındayız. Gaziantep Emekli Postacılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Gaziantep’in en önemli Sivil Toplum Kuruluşları arasında yer almaya başladı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs salgını devam etmekte. Öncelikle vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını ve aşılarını bir an önce olmaları talep ediyoruz. Böylesi bir zor dönemde bile PTT çalışanları gece-gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmaya devam etti. Bu hizmetlerden dolayı çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Hüseyin Karataş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kuraklıktan zarar gören çiftçilerin Ziraat Bankasına ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının erteleneceği söylemesi çiftçilerde büyük sevinç yaratmıştı, ancak borçlarını ertelemek için başvuran binlerce çiftçi hayal kırıklığı yaşadı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *