ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

PTT kanallarına kanalizasyon suyu doluyor

PTT kanallarına kanalizasyon suyu doluyor
YAYINLAMA: 19 Mayıs 2022 / 13.55
GÜNCELLEME: 19 Mayıs 2022 / 13.55
PTT’nin 600 metrelik kablosunu fareler yedi

İki günden beri Eski Hal ve Kunduracılar Çarşısı çevresindeki 600 abonenin telefonu çalışmıyor. Telefonların çalışmaması yüzünden büyük zaman ve iş kaybına uğrayan vatandaşlar ne yapacaklarını bilemiyorlar.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz PTT Bbölge Başmüdür Vekili, arızaların ellerinde olmayan sebeplerden dolayı meydana geldiğini, PTT telefon kanallarına giren büyük farelerin 600 hatlı kabloyu yiyerek kestiğini ifadeyle şunları söyledi: Eski Hal ve Kunduracılar Çarşısı çevresindeki abonelerimizden aldığımız ihbar üzerine arıza kontrolü yaptırdık. PTT telefon kanallarında farelerin dolaştığını gördük. Fareler 600 hatlı telefon kablolarını yiyerek arızaya neden oldular.

PTT telefon kanallarındaki ikinci büyük sorunumuz ise kanalların, kanalizasyon suları ile dolmuş bulunmasıdır. Belediyenin de bize yardımcı olması, kanalizasyonlardan sızan suları çekmesini bekliyoruz. PTT telefon hatlarına dolan sular çekilmediği takdirde hatlara yol verince yeniden kısa devre yaparak arızalar meydana gelir, kablolar yanar. Bu sefer onarım için daha uzun zamana gerek duyulur.

Elimizde olmayan arızadan dolayı abonelerimizin bize zaman vermelerini yanlış bulmuyorum. Bugün onarım tamamlanarak, sular çekilecek ve abonelerimize yeniden telefonları bağlayacağız.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *