ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

PTT Başmüdürlüğü, gazetemizi Sıkıyönetime şikayet etti 

PTT Başmüdürlüğü, gazetemizi Sıkıyönetime şikayet etti 
YAYINLAMA: 29 Temmuz 2020 / 18.29
GÜNCELLEME: 29 Temmuz 2020 / 18.29
Arızalı telefonların günlerce, aylarca yapılmadığım gazetemize şikayet eden okurlarımızın ve halkın bu şikayetlerini zaman zaman yayınladık.

Şehirdeki telefonlar 6 aydan beri o kadar çok arıza yapmaya başladı ki, aboneler arızayı önce PTT’ye bildiriyor ve bekliyor bir iki gün...

Sonra yine arızaya telefon ediyor. Aradan bir hafta, on gün geçince, bu kez de gazeteye telefon ederek durumu bildiriyor ve gazetemizin yetkilileri uyarmasını rica ediyor.

Gazeteniz SABAH, çıktığı günden beri halkın şikayetine büyük önem vermeyi prensip edinmiş olduğundan, okurlarının ve halkın şikayetlerini hemen yayınlar ve bu şikayetlerin giderilip giderilmediğini de takip eder.

Bugün şehirde birçok telefonlar hala çalışmamakta ve PTT’ye yapılan şikayetler bir fayda vermemektedir. Nitekim gazeteniz SABAH'ın 15579 No.lu telefonu 6 aydır hala çalışmamaktadır.

Bütün bu gerçekler meydanda iken. PTT Başmüdürlüğü gazeteniz SABAH'ı halkın şikayetlerine yakın ilgi gösterdiği için Sıkıyönetime şikayet etmiş. C. Savcı lığı gazetemiz sorumluları hakkında soruşturma açmıştır.

  1. Savcılığının soruşturmasına, gazetedeki halkın şikayetlerine ait yazıları gösterdik. Telefonlardaki arızaların bir hafta, iki hafta sürdüğünü, hatta 6 aydır çalış mayan telefon olduğunu söyledik. Gazetemizin 15579 No.lu telefonunun hala çalış madiğim ispatladık. 6 ayda PTT ye yaptığımız müteaddit müracaatlarımız ve arıza servisine ricalarımız üzerine gelip baktılar, çalış tırdılar ve «Tamam» deyip gittiler. Fakat sabah yapılan telefon öğleden sonra yine çalışmadı. Bugün de hala çalışmıyor.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *