ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Proje Koordinasyon Birimi toplantısı yapıldı

Proje Koordinasyon Birimi toplantısı yapıldı
YAYINLAMA: 16 Mart 2023 / 11.38
GÜNCELLEME: 16 Mart 2023 / 11.38
Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi’nin üç ayda bir düzenlediği Proje Koordinasyon Toplantısının dördüncüsü GTO’nun ev sahipliğinde yapıldı.

Avrupa Komisyonu Türkiye Temsilciliği 1. Sekreteri Oscar Benedikt başkanlığında yürütülen toplantıya, projenin ulusal ortakları olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KOSGEB, GTO, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Kocaeli Sanayi Odası genel sekreterleri ve illerde bulunan ABİGEM’lerin direktörleri ile proje ihalesini alarak direktörlüğünü yürüten konsorsiyum yetkilileri katıldı.

Üç merkezden biri Gaziantep

Merkezlerin yürüttüğü faaliyetler, önümüzdekidöneme yönelik plan ve programlar ile kurumlar arası işbirliğinin ele alındığı toplantıda, AB’den sağlanan önemli miktarda hibe ile ülke genelinde KOBİ’lere yönelik en büyük projelerden birinin Gaziantep’te gerçekleştirileceği söylendi.

Avrupa Komisyonu Türkiye Temsilciliğinden Oscar Benedikt’in başkanlığında yapılan proje koordinasyon birimi toplantısında, “KOBİ’lerin rekabet gücünü artırabilmek ve dışa açılım süreçlerine destek olmak amacıyla yerel ve yabancı danışmanlara hizmet vermekte olan merkezler, aynı zamanda bünyesinde bulundurduğu yerel danışmanların eğitimi anlamında önemli misyon üstlenmiştir. Merkezin çalışmaları yerel olarak illerde KOBİ’lere yönelik hizmetler veren kuruluşların oluşturduğu danışma komiteleri aracılığı ile yönlendiriliyor” denildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *