ANASAYFA arrow right Güncel

Primemall, "Birlikteyiz" mesajıyla kapılarını açtı

Primemall, "Birlikteyiz" mesajıyla kapılarını açtı
YAYINLAMA: 09 Haziran 2020 / 17.23
GÜNCELLEME: 09 Haziran 2020 / 17.23
Primemall AVM, “Sağlığınızı Önemsiyoruz, Birlikte Önlem Alıyoruz" sloganıyla aktif mağazaları ve müşterileri ile yeniden buluştu.

Primemall Gaziantep AVM, Türkiye'de ilk olarak Mart ayında görülen Covid-19 salgınının ardından, güvenli alışveriş ortamı sağlamak amacıyla gereken tüm önlemleri en üst seviyede alarak hizmet vermeye başladı. Alınması gereken önlemlere mağazaların, çalışanların ve ziyaretçilerin de mutlaka hassasiyetle uyması gerektiğinin altını çizen ve “Birlikte” hareket etmenin önemine dikkat çeken Primemall yönetimi, yüzde 90’ın üzerinde mağaza doluluk oranı ile yeniden Gazianteplilerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gereken tüm önlemleri en üst seviyede alarak hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Prime Development CEO’su Dr. Artuğ Çetin, salgın ile "birlikte mücadelenin" önemine vurgu yaptı. Çetin, Primemall Gaziantep'in yüzde 90’ın üzerinde mağaza doluluk oranı ile yeniden Gazianteplilerle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, başta Gaziantep olmak üzere Antakya, İskenderun, Sivas gibi bölgelerde bulunan tüm alışveriş merkezlerinde dayanışmanın, birlik olmanın, birbirini anlamanın önemini çok iyi bildiklerini kaydetti. Kiracı ve çalışanları ile el ele vererek bu zor süreçten sağlıkla çıktıklarını dile getiren Çetin, henüz açılış yapamayan mağazaların tebliğ nedeniyle kapalı olduklarını, kısa bir süre içinde normalleşme sürecine geçmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Sağlık Bakanlığının açıklamaları doğrultusunda, uyulması zorunlu kuralları tüm alışveriş merkezlerinde ve sosyal medya hesaplarından kamuoyu ile paylaşıldığını hatırlatan Dr. Artuğ Çetin, virüs tehlikesinden korunmak için üzerine düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getirdiklerini vurguladı. Gazianteplilerin de kurallar çerçevesinde hareket etmeye hassasiyet gösterdiklerinin altını çizen Çetin, “Müşterilerimizle karşılıklı güvene dayalı özel bir bağ kurduğumuza inanıyoruz, bu dönemde özellikle Primemall’u tercih ettikleri için onlara teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *