ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Polis memuru intihar etti

Polis memuru intihar etti
YAYINLAMA: 27 Mayıs 2020 / 13.22
GÜNCELLEME: 27 Mayıs 2020 / 13.22

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru girdiği bunalım sonucu beylik tabancası ile kafasına ateş ederek öldü. Bu arada biri genç kız, diğeri anne iki kişi ilaç alarak intihara teşebbüs etti.

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan açıklamaya göre, daha önce Özel Hareket Şube Müdürlüğü’nde görevliyken, yaklaşık 6 ay önce Küçükleri Koruma Şube Müdürlüğü’nde göreve başlayan 34 yaşındaki polis memuru Özberk Mart beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etti. Ailevi nedenlerden dolayı intihar ettiği belirtilen ve yaklaşık 10 yıllık polis memuru olduğu ifade edilen Özgüven evli ve iki çocuk babasıydı. Özgüven'in cenazesi memleketi Osmaniye’de dün toprağa verildi.

Mimar Sinan Mahallesi 77 Nolu Sokak No: 55’de o-turan 16 yaşındaki Emel Çay, girdiği bunalımdan kurtulamayarak evde bulunan babasına ait ilaçlardan fazla miktarda içerek intihar etmek istedi. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Çay'ın hayati tehlikesi bulunuyor.

Çakmak Mahallesi Buzhane Sokak No: 21'de meydana gelen olayda ise 31 yaşındaki Şenel Bayraklılar eşi ile tartıştıktan sonra evde bulunan ilaçlardan fazla miktarda alarak ölmek istedi. Hastanede tedavi altına alınan Bayraklıların hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edilirken, olaylarla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *