ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Poliklinik binası yapılmazsa vatandaş sıkıntıdan kurtulamaz 

Poliklinik binası yapılmazsa vatandaş sıkıntıdan kurtulamaz 
YAYINLAMA: 29 Ocak 2021 / 13.39
GÜNCELLEME: 29 Ocak 2021 / 13.39
Devlet hastanesinde muayene için kayıtlar saat 08.00’de bitiyor, hastalar saat 6.30’da kayıl olma sırasına giriyor

Devlet Hastanesi baştabipliğine Dr. Güngör Ceydeii'nin getirilmesinden sonra hastanede düzenli bir çalışma, temizlik ve doktorların vatandaşlara karşı iyi davranması üzerine hastane, hasta vatandaşların taleplerini karşılayamaz duruma geldi.

İyi bakım, muayene ve ilgi üzerine muayene olacak hasta sayısı her gün devamlı artıyor. Bu nedenle de muayene olmak isteyen hasta vatandaşlar kayıt sırası alabilmek için sabah saat 6.30’da kayıt sırasına giriyor. Saat 8 olunca da kayıtlar kapanıyor. Bu yüzden vatandaşlar arasında sızlanmalar başladı. Vatandaşların rahatlıkla muayene edilmesi için ek poliklinik binasının zaman kaybedilmeden tamamlanması ve hizmete girmesi gerek. Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Devlet Hastanesi baştabibi Dr. Güngör Ceydeli şunları söyledi:

“Hasta vatandaşlarımız yerden göğe kadar haklı. Ama bizim de bir çalışma gücümüz, muayene edebilme imkânımız var. Doktor arkadaşlarım canla başla hasta kardeşlerime yardım tedavi ve muayene etmeye koşuyorlar. Hastanede yatanları da tedavi edeceklerdir. Buna bir de heyet günleri ekleniyor.

Bunun çözüm yolunu, vatandaşa daha iyi hizmet et me imkânını ancak ek poliklinik binamız tamamlanınca bulacağız. Poliklinik bina sının bir an önce tamamlanması için Bakanlığa başvurarak yardım istedik.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *