ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Partiyi 1.5 yıl geriye götürdü”

“Partiyi 1.5 yıl geriye götürdü”
YAYINLAMA: 18 Haziran 2020 / 19.44
GÜNCELLEME: 18 Haziran 2020 / 19.44

DYP Gaziantep teşkilatını TBMM’de temsil eden tek milletvekili İbrahim Konukoğlu ile tartışmak gibi bir lükse sahip olmadığını belirten DYP İl Başkanı Sermet Atay, parti içi sorunların basın önünde tartışılmasının doğru olmadığı görüşünü savundu.

Cemal Altunbaş’ın istifasından sonra genel merkez tarafından il başkanlığı görevine atanan Sermet Atay, dün yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. İl binasında yapılan toplantıda konuşan Atay, il başkanlığı görevinden ayrılan Altunbaş’ı eleştirerek şunları söyledi: "İl başkanlığında bir çay demleyemeyen, binanın kirasını ödeyemeyen, personel maaşını, elektrik, telefon parasını ödemeyen, faksa kağıt almayan başkan DYP'yi 1,5 yıl geriye götürmüştür.

Şuan bu partinin 6 milyar civarında borcu bulunuyor. Partinin giderini karşılayamıyorsa bu görevde kalması da doğru değil, dilekçe verip ben yapamıyorum deyip ayrılması gerek. 2000 Yılı’nın 7’nci ayından bu yana yönetim kurulu toplantısı yapılmamış. Zaten 14 yönetim kurulu üyesinin istifası bunlarla ilgili. Ayrıca başkan olarak benim, TBMM’de DYP'yi temsil eden tek vekil İbrahim Konukoğlu'yla tartışmak gibi bir lüksüm olamaz. Ayrıca Milletvekili Konukoğlu'yla basın önünde tartışılması da yanlıştı" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *