ANASAYFA arrow right Güncel

Partinin eski potansiyeline ulaşması için etkili bir saha çalışması yapılmalı

Partinin eski potansiyeline ulaşması için etkili bir saha çalışması yapılmalı
YAYINLAMA: 04 Temmuz 2022 / 21.48
GÜNCELLEME: 04 Temmuz 2022 / 21.48
CHP Genel Başkan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Danışmanı Mustafa İsmet Erdoğan Gaziantep'ten 30 muhtarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Erdoğan, bölgede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken, Kılıçdaroğlu, muhtarlarla görüştü.

Bölgede yaptığı çalışmalar hakkında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na bilgi veren Erdoğan, partinin Gaziantep'te yüzde 30 oranında oy potansiyeli olmasına rağmen son seçimde 2 milletvekili çıkarabildiğini hatırlattı. Erdoğan, kentin demografik ve sosyo-ekonomik yapısı hakkında yapısı hakkında çarpıcı bilgiler verdi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin şehirdeki oy potansiyelinin yüzde 30'un üzerinde olduğunu ancak bunun yarısını alabildiğinin altını çizdi.

CHP'nin Gaziantep’te eski potansiyeline ulaşabilmesi için etkili bir saha çalışması yapması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, “Yaklaşık 6 aydır CHP'nin düşük oy oranının olduğu mahallelerde 60'tan fazla ev toplantısı yaptık, 1000 kişiye yakın kişiye ulaştık.  Bunların çok önemli bir kısmı CHP ve özellikle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sempati ile bakıyorlar” dedi.

Erdoğan, toplantılara devam edeceklerinin sinyalini verirken, “Yapılacak yerinde çalışmalarla bu kesimlerden güçlü bir destek alınması mümkün. Bugünkü ziyaretimizde Genel Başkana bu yöndeki görüşlerimizi aktarmak ve muhtarlarımızla yüz yüze görüşmesini sağlama fırsatı bulduk. Bizi çok iyi karşılayıp, herkesi tek tek dinleyerek sorularına içtenlikle cevap verdiler. Yakın ilgilerinden dolayı kendilerine ve ziyaret programımıza katılan muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *