ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Parti toplantılarına halk ilgi göstermiyor

Parti toplantılarına halk ilgi göstermiyor
YAYINLAMA: 25 Kasım 2022 / 12.40
GÜNCELLEME: 25 Kasım 2022 / 12.40
Siyasi parti toplantıları başladı

Pazar günü yapılan toplantılarda en çok ilgiyi Anavatan Partisi’nin video filmleri gördü.

Şehrimizde siyasi partilerin propaganda çalışmaları dün çeşitli semtlerde düzenlenen toplantılarla başladı. Milliyetçi Demokrasi Partisi Hacıbaba semtinde, Anavatan Partisi Karşıyaka, Kayaönü ve Ünaldı semtlerinde, Halkçı Parti de Karşıyaka Yeşilova semtinde toplantılar yaptı. Halk siyasi partilerin propaganda toplantılarına pek itibar etmiyor, ilgi göstermiyor. Politikadan ve politikacılardan adeta soğumuş, buz gibi davranıyor. Propaganda toplantılarında en çok ilgiyi Anavatan Partisinin hazırlattığı video filmler gördü.

MDP’nin Hacıbaba semtinde yaptığı toplantıda ilk olarak merkez ilçe başkanı Sabit Kılıç konuştu: “Sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum” dedi. Konuşmacılardan İl Başkanı Dr. Ali İhsan Tahtacı, Mehmet Kılıç , Mehmet Özkaya, Feyzullah Yıldırır, Kemal Kalender ve Tevfik Erdem’i lanse etti.

Konuşmacılar en büyük tehlikenin komünizm olduğunu, dış ve iç düşmanlarımızın faaliyet gösterdiklerini, MDP’nin 12 Eylül’le gelen huzur ve güven ortamını devam ettireceğini, dostluk, kardeşlik ve sevgi havasının bozdurulmayacağını söylediler. Daha sonra Anvatan Partisini eleştirerek, “İstanbul’da bir ton bal yemişler, arkasından da kuzu dolması geliyor, diyorlar. Bunlar vatandaşın halinden ne anlar?” denildi. Konuşmacılar son olarak: “6 Kasım’da sandıktan horoz çıkacak ve ötecek.” diye sözlerini bağladılar.

Anavatan Partisinin Kayaönü, Karşıyaka ve Ünaldı semtlerindeki toplantılarında ilk olarak Turgut Özal’ın konuşmaları bulunan video film gösterildi. Renkli olarak hazırlanan film büyük ilgi topladı. Daha sonra toplantıyı merkez ilçe başkanı Cahit Ünverdi açtı. İl Başkanı Nazmi Başel, Ata Aksu, Mustafa Taşer, Hikmet Celep, Doğan Semiz, Cahit Akarçay takdim edildi. Konuşmacılar hayvancılık, esnaf, işçi, memur, bürokratik engeller konularına değindi. Arının çalışkanlığı, peteğin bolluk, bereket olduğu vurgulandı. Milliyetçi, muhafazakar, bir parti oldukları söylenerek, kavgasız, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde bir siyasi mücadele vereceği ifade edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *