ANASAYFA arrow right Güncel

Parti genel başkanları, şehit Oktay Salar için taziye mesajı yayınladılar

Parti genel başkanları, şehit Oktay Salar için taziye mesajı yayınladılar
YAYINLAMA: 13 Mayıs 2022 / 15.35
GÜNCELLEME: 13 Mayıs 2022 / 16.45
İYİ Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi genel başkanları ile Ankara ve Eskişehir büyükşehir belediye başkanları Gaziantep Karkamış ilçesi Köprübatı Hudut karakoluna terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit düşen er Oktay Salar için taziye mesajı yayınladılar.

Siyasi partilerin genel başkanları ve belediye başkanları, Köprübatı Hudut Karakoluna yönelik saldırıda şehit düşen piyade er Oktay Salar için taziye mesajları yayınladı. Mesajlar şöyle: 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Gaziantep'te şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Oktay Salar'a Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: “Milletimizin başı sağ olsun! Gaziantep/Karkamış'ta hudut karakolumuza düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerimiz P. Er Oktay Salar’a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı; yaralı olan askerlerimize ve sivil vatandaşımıza da acil şifalar diliyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Milletimizin Başı Sağ Olsun. Gaziantep'te Hudut Karakoluna düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan kahraman askerimiz Oktay Salar'a Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: “Gaziantep'te hudut karakoluna yapılan hain saldırı sonucunda Piyade Er Oktay Salar'ın şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: “Gaziantep'in Karkamış ilçesinde Köprübatı Hudut Karakolu'na hain teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan kahraman evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır, yaralı askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *