ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Parklardaki çayhaneler de fazla para almıyor

Parklardaki çayhaneler de fazla para almıyor
YAYINLAMA: 25 Temmuz 2022 / 14.17
GÜNCELLEME: 25 Temmuz 2022 / 14.17
Belediye tarafından halka daha iyi hizmet vermesi amacıyla açılan Şehreküstü, Düztepe ve Kavaklık parkındaki çay satan yerler halktan fazla para alıyorlar.

Vatandaşların uyanık bulunması ve tarifeyi kontrol etmesi gerekiyor. Konuyla ilgili olarak belediye tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

Halkımızın istirahat edebilmeleri için Düztepe, Kavaklık ve Şehreküstü’de üç büyük aile çay bahçesi hazırlanıp hizmete girmiştir. Yaptığım denetlemelerde bu aile çay bahçesini işletenlerin vatandaştan fahiş fiyatla çay ve meşrubat parası aldıklarını üzülerek gördüm.

Kentimizin nefes alma yeri olan bu yerler para kazanma değil, halka hizmet yerleridir. Bu nedenle işletici firmaların dikkatli olmaları gerekir. Vatandaşlarımızın bu yerlerde tarifi istemelerini ve tarife dışı ödeme yapmamalarını, ihbarlarını 14360 numaralı telefona bildirmelerini istiyoruz. Bu üç aile çay bahçesi yanında ve havuz başlarında parasız yerler bulunmaktadır, dileyen vatandaşlarımın bu yerlerden faydalanmalarını, havuzların fıskiyelerinin park ve bahçeler müdürlüğü tarafından çalıştırılacağını duyurur, bu konuda vatandaşlarımızın belediyeye yardımcı olmalarını önemle rica ediyorum.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *