ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Parklar yeniden düzenleniyor

Parklar yeniden düzenleniyor
YAYINLAMA: 29 Haziran 2022 / 14.07
GÜNCELLEME: 29 Haziran 2022 / 14.07
Parklarda dileyenlere meşrubat satılacak. Belediye yetkililerden edinilen bilgilere göre, halkın rahatlıkla dinlenmesini sağlamak amacıyla şehrimizdeki parklarda yeni düzenlemeler yapıldı. Vatandaşlar parklarda dinlenirken diledikleri takdirde çay ve diğer meşrubatları da içebilecekler.

Park ve bahçeler müdürlüğü tarafından bakımsız bir şekilde bir kenara itilen Düztepe, Şehreküstü itfaiye parkı, Kırkayak parkı yeniden düzenlendi. Şehreküstü’deki itfaiye parkına belediye tarafından yaptırılan çay ocağı icara verildi. Vatandaşlar çay ve meşrubat satılmaya başlandı.

Düztepe Parkı ise tozdan topraktan kurtarılarak ağaçların altına halkın rahatlıkla oturması için beton bölümler ve parka tuvalet yaptırıldı. Burasında da yaptırılacak olan çay ocağından halkın yararlanması sağlanacak.

Kırkayak parkı ise Alleben deresine kadar genişletildi. Yeni düzenlemelerle Çocuk oyun bahçesi ve havuzlar yaptırılıyor. Burasına da çay ocağı yaptırılarak dileyen vatandaşlara satış yapılacak.

Maanoğlu Köprüsü’nün Sigorta Hastanesine yakın olan bölümüne düzenlenerek Altınçim Parkı’nın devamı haline getirilecek. Karşıyaka Parkında da aynı düzenlemeler yapılacak. Parklarda yapılan yeni düzenlemelerle halkın çok daha rahat dinlenmesini sağlanacağı vurgulandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *