ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Parasını ödediğimiz telefonlar ne zaman bağlanacak?

Parasını ödediğimiz telefonlar ne zaman bağlanacak?
YAYINLAMA: 15 Aralık 2020 / 13.48
GÜNCELLEME: 15 Aralık 2020 / 13.48

Okurlarımız tarafından gönderilen PTT’yle ilgili bir mektubu aşağıda yayınlıyoruz. Vatandaşlar gönderdikleri mektupta soruyorlar. Parasını ödediğimiz telefonlarımız ne zaman bağlanacak? Konuyla ilgili olarak PTT’deki sorumlu olmayan kişiler vatandaşa yanlış bilgi veriyor veya hiçbir bilgi vermiyor. Bu nedenle gerçek durumun kamuya açıklanması isteniyor.

Vatandaşlar tarafından gazetemize gönderilen telefonların bağlanmasıyla ilgili mektuplardan birisini aşağıda yayınlıyoruz. Şikayet mektubu şöyle:

“Sayın gazetenizin bir süreden beri telefonların çalışmadığından vatandaşların sinir hastası olduğunu sık sık dile getirdiğinizi bizzat ilgiyle izledim. Ancak bizlerinde sorunumuz bunun bir benzeri olup benim gibi parasını ödeyip telefon, makinesini bir süs eşyası gibi evine veya işyerine götürüp telefonunun ne zaman bağlanacağını bilmeyen ve her başvuruşumuzda, bizde bilmiyoruz cevabıyla karşılaşan vatandaşlar olarak bu sorunumuzu PTT yetkililerinden gazeteniz aracılığıyla öğrenmek arzusundayız.

Bu sorunumuzla ilgilenirseniz benim durumumda olan vatandaşlar adına size şimdiden şükranlarımı arz ederim. Saygılarımla.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *