ANASAYFA arrow right Güncel

Pandemide satışlarımız yüzde 50 arttı

Pandemide satışlarımız yüzde 50 arttı
YAYINLAMA: 29 Nisan 2021 / 21.07
GÜNCELLEME: 29 Nisan 2021 / 21.23
35 yıldan beri sektörde ola Çağlar Fidancılık, tam kapanma döneminde de vatandaşa hizmet vermeye devam edecek

Gaziantep Üniversite Hastanesi civarında 35 yıldan beri Gazianteplilere hizmet eden Çağlar Fidancılık müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor. Kaliteli ve güler yüzlü hizmet ile kentte adından söz ettiren Çağlar Fidancılık, 200 çeşit ürün yelpazesiyle vatandaşa hizmet vermeyi aralıksız sürdürüyor.

Hedefimiz ürün yelpazesini genişletmek

Çağlar Fidancılık Sahibi Mustafa Çağlar, tam kapanma döneminde açık olduklarını belirtirken, ilerleyen zamanlarda market sistemine geçmeyi planladıklarının altını çizdi. “İnsanlar yeşil alanlara ve ağaç dikmeye önem versinler. Şu anda 200 çeşit ürün yelpazesi ile hizmet sunuyoruz, ancak bu konuda AR-GE çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz ürün yelpazesini genişletmek” dedi.

Çağlar Fidancılıkta yok yok

Pandeminin satışları artırdığını söyleyen Çağlar, “Koronavirüs salgını çiçek satışlarımızı yüzde 50 artırırken, tüm ürünlerin fiyatları da yüzde 50 zamlandı. Üretimin az ve talebin fazla olmasından dolayı geçen yıl 25 liraya satılan ürün şu anda 75-100 liraya satılıyor. Vatandaşlarımız, elma, kiraz, armut, vişne, kayısı, şeftali, hurma, ceviz ve badem gibi birçok ağaç çeşidinin yanı sıra çiçek, süs bitkisi, salon ve dış mekan çiçekleri de dahil her şeyi bulabilirler. Her bütçeye ve cebe uygun ürünlerimiz bulunmaktadır. Yani Çağlar Fidancılıkta yok yok” şeklinde konuştu.  

Mevsimlik çiçekler daha çok satılıyor

Çağlar, pandemi döneminde insanların daha çok çiçeğe rağbet ettiğini kaydederken, “Mevsimlik çiçekler daha çok satılıyor. İnsanlar çiçeğin ismini bilmese dahi görsel olarak beğendiği zaman alıyor. Bahçe, bostan veya peyzaj yapacak olan kişiler aradıkları her şeyi bizde bulabilirler. Sattığımız ürünlerin tümü yerli üretimdir. Süs bitkisi, meyve fidanı ile çiçek İzmir, ceviz fidanı Balıkesir, çiçekler Mersin, zeytin fidanı Hatay’dan gelirken, fıstık fidanı ise kentimizde yetiştiriliyor. Vatandaşımız ürün alırken, tanıdık ve güvenilir kişilerden alsınlar. Çünkü herkesten her ürün alınmaz” uyarısında bulundu. Özer Karınca

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *