ANASAYFA arrow right Teknoloji

Özsöyler’e plaket verildi

Özsöyler’e plaket verildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.01
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.01
Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanını Celal Özsöyler’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Telekom Teknik Elemanları Derneği Gaziantep Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanını Celal Özsöyler’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi.
Telekom Teknik Elemanları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Beyhan İbili ve yönetim kurulu üyeleri Daire Başkanı Özsöyler’i makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Başkan İbili, Daire Başkanı Özsöyler’in emeğinden, zamanından, her türlü maddi manevi fedakarlıktan daha fazlasını ortaya koyduğunu belirterek, Mesai içi yada dışında maddiyat gözetilmeden yapılan bu hizmetlerin mesleğini sevmenin ve gönül işinin verdiği haz ve mutluluk hiçbir şeye değişilmez. Daire başkanımızın burada yaptığı bu güzel hizmetler onun verici.Daire başkanımıza görevinde başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Daire Başkanı Özsöyler ise kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ni daha ileri noktalara taşımak için ekip halinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.Adem Kesenek

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *