ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Özpolat kaybederse esnaf da kaybeder”

“Özpolat kaybederse esnaf da kaybeder”
YAYINLAMA: 02 Aralık 2020 / 15.53
GÜNCELLEME: 02 Aralık 2020 / 15.53
Esnaf Odaları Birliği’nin hafta sonu yapılacak olan genel kuruluyla ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürerken iki listeyle gidilmesi kesinleşen seçimde Elektrikçiler, Dökümcüler, Turistik Eşya Satıcıları, Terziler ve LPG Odaları’nın başkanları yaptıkları açıklamalarla Ökkeş Özpolat’a açık destek verdi.

Kendilerine “küçük odalar” diye küçümseyen Ömer Küsbeoğlu’na tepki gösteren Oda başkanları, “Şimdiden böyle ayrımcılık yapanlar, esnafı nasıl temsil edecek ve esnafın yönetimine nasıl talip oluyor” dedi.

Özpolat’a destek verdiklerini açıklayan Elektrikçiler Odası Başkanı Mustafa Şimşek, “Birlik esnaf için imkanları ve yetkisi ölçüsünde yapması gerekeni yapıyor. Özpolat’ı eleştirenler neden daha önce bunu çıkıp söylemediler, hatta görev yaptıkları yönetimde alınan kararlara muhalefet şerhi koymadılar. Madem beğenmiyorlar ve yanlış yapılıyordu niçin muhalefet şerhini koyup istifa etmediler de halen görevdeler” diye sordu.”

LPG Odası Başkanı Hüseyin Taşbaş, “Şu ana kadar Özpolat’tan olumsuz bir faaliyetini görmedik, şaibesi yok. Sorunlarımızla yakından ilgilendi. Getirdiğimiz önerileri hiçbir zaman yabana atmadı. Özpolat olmasaydı Birlik bugünkü konuma gelemezdi. Yeni binanın tamamlanması ile hem esnaf hem de Birlik olarak rahatlayacağız. Yeni dönemde daha aktif çalışma bekliyoruz. Eğer Özpolat bu seçimi kaybederse, esnaf kaybeder. Biz tüm gücümüzle Özpolat’ın yanındayız ve kazanacağına inanıyoruz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Halil Tepe, Birlik yönetimine yedekten gelen en son üye olduğunu belirterek, “Burada 2.5 yıldır görev yapıyorum. Esnafın getirdiği, başkanların getirdiği önerinin biri görüşülmeden geri dönmemiştir. Birliğin, yatırım ve hizmetlerinde, bugün muhalefet olduklarını açıklayanların da imzası var. Yanlış bir şey varsa niçin karşı çıkmamışlar. Dün doğruydu da bu bir hafta içerisinde yanlış mı oldu? Bu nasıl anlayış? Burada varsa bir hırsızlık açıklasınlar. Burada şunu açıkça vurgulamak istiyorum, büyük ve küçük Oda diye ayrım yapanla-n kınıyorum. Böyle insanlar bu Odaların yönetimine nasıl talip olabiliyor?” dedi.

Pazar günü yapılacak genel kurulun şampiyonun Ökkeş Özpolat olacağını ifade eden Dökümcüler Odası Başkanı Veysel Balcık, “Özpolat görevde olduğu sürece esnafın sorunları ile ilgilendi. Bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi. Gücü ve imkanları ölçüsünde yardımcı oldu. Bu seçimi kazanacağız ve hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *