ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Oy oranı Türkiye ortalamasının üzerinde

Oy oranı Türkiye ortalamasının üzerinde
YAYINLAMA: 23 Mayıs 2022 / 14.29
GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2022 / 14.29
CHP’de yaklaşan kongreler nedeniyle adaylar peş peşe açıklamalar yaparken, eleştiriye uğrayan yöneticilerden de karşı tepkiler geliyor.

CHP Şahinbey ilçe başkanı Burhan Tanrıöver, 3 Kasım 2002’de partinin oyunun iddia edildiği gibi düşük olmadığını belirterek, “Partinin küçük gösterilmesi sorumlu particilik anlayışı ile bağdaşmıyor” dedi.

Sorumlu particilik anlayışı ile bağdaşmıyor

İlçe başkan adayı Muhtar Ağcabay‘ın açıklamalarının doğruyu yansıtmadığını belirten Tanrıöver, “İlçe başkanlığına aday olan Ağcabay, seçim telaşı ile olsa gerek yanlış bilgiler açıklıyor. Cumhuriyet Halk Partisinin başkan adayı olan bir partilinin, önümüzde yerel seçimlerin olduğu bir dönemde, partisinin olduğundan küçük göstermesi, sorumlu particilik anlayışı ile bağdaşmamaktadır” dedi.

Yapacaklarını anlatsın

3 Kasım seçimlerinde ilçede CHP’nin aldığı oy oranının acaba yani iddia ettiği gibi %14.5 değil %20.60 olduğunu açıklayan Tanrıöver, “Bu rakam herkesi bildiği gibi Gaziantep ve Türkiye ortalamasının üstündedir. Benim Ağcabay’a tavsiyem, seçim çalışmalarını partisine vurarak değil, partisinin yücelterek ve kendi yapacakları ile siyasi düşüncelerini anlatarak sürdürmesidir” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *