ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Otoların müzik çalar ve akülerini çalan iki kişilik bir şebeke ile geçti

Otoların müzik çalar ve akülerini çalan iki kişilik bir şebeke ile geçti
YAYINLAMA: 06 Aralık 2021 / 14.17
GÜNCELLEME: 06 Aralık 2021 / 14.17
Emniyet müdürlüğü asayiş şubesi hırsızlık bürosu yetkileri tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre, son birkaç ay içinde şehrimizde bir çok otonun müzik çalar ve aküsünü çalan iki kişilik bir hırsızlık şebekesi ortaya çıkarıldı.

Karşıyaka’da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan hırsız zanlıları suçlarını itiraf ettiler. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Şehrimizde birkaç aydır soymadık oto bırakmayan Feridun Karakeçili ile arkadaşı Serhan Kaya Karşıyaka semtinde hırsızlık yaparken tesadüfen suçüstü ele geçti.

Asayiş Şubesi, hırsızlık bürosu tarafından yapılan derinlemesine araştırma sonucunda 18 yaşındaki Nizipli Feridun Karakeçili ile 20 yaşlarındaki Serhan Kaya şu kişileri oto müzikleri ve oto akülerini çaldı:

Vakkas Karataş, Hacı Baba’da Mehmet Eroğlu, Vakkas Yalçın, Karşıyaka’da Mithat Ar, İmam Özkesen, Hasan Demir, Kemal Eryatar’ın müzik çalarını, Karşıyaka Mahallesi’nde Güllü Karaoğlan’ın otosunun aküsü ile Hamit Demir’in motosikletinin akülerini çaldılar. Hırsız zanlıları daha önce de iki kişinin otosundaki müzik çaları çalmışlardı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *