ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Otobüs seferlerinin artırılması isteniyor

Otobüs seferlerinin artırılması isteniyor
YAYINLAMA: 01 Ağustos 2022 / 16.40
GÜNCELLEME: 01 Ağustos 2022 / 16.40
Sigorta Hastanesi çevresinde oturan memurlar güç durumda kalıyor

Sosyal Sigortalar Kurumu Hastanesinin bulunduğu semtte oturanlar, belediye otobüslerinden yeterince yararlanamamaktan yakınıyorlar.

Bu semtte oturan memurlar, çok güç durumda kaldıklarını, bazen mesaiye yetişememenin üzüntüsünü yaşadıklarını ve dairede iyi olmayan durumların doğduğunu vurguladılar.

Bir başka okulumuz da “Sigorta Hastanesi yakınında dolmuş bulunmasına rağmen, zamanında işyerlerimize yetişemiyoruz. Otobüs ise bazen yarım, bazen de 1 saatte geliyor” diyor. Bir başka okurumuz da özellikle zırhlı tugaya giden ve dönen otobüslerin çoğu kez dolu olduğunu, bu yüzden duraklarda durup yolcu almadan gittiğini bildiriyor.

Sigorta Hastanesi çevresinde oturanlara sorunlarının çözümlenmesi için otobüs seferlerinin artırılması isteniyor. Zira koleje bir, otogara bir olmak üzere üç otobüs Değirmiçem, zırhlı tugay, Kavaklık, Sarıgüllük semti ve Sigorta Hastanesine gidenleri taşıyor.

Vatandaşlar “Yeni otobüsler alındı, 1-2 tane de bizim semte verirler diye sevindik, olmadı” diyorlar.

Belediye yetkililerinin bu semtte oturan memur ve diğer yurttaşların dileklerini yerine getirmesi için çaba harcaması, konuyu yeniden incelemesi gerekiyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *