ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Otobüs hareket merkezine başka arabaların girmesi trafiği aksatıyor

Otobüs hareket merkezine başka arabaların girmesi trafiği aksatıyor
YAYINLAMA: 17 Ocak 2021 / 17.33
GÜNCELLEME: 17 Ocak 2021 / 17.33
Nerde kaldı yasak?

Belediye otobüsleri hareket merkezine otobüsler dışındaki tüm araçların giriş ve çıkışları yasak olmasına rağmen dinleyen yok. Sanki giriş ve çıkışlar serbestmiş gibi bu yolda trafik diğer yollara oranla daha yoğun.

Otobüs hareket merkezine ve belediye otobüslerine ayrılan yola diğer motorlu araçların girmesinden ve burada araçların park edilerek yolun tıkanmasından devamlı şikâyet edilmesine rağmen aldıran yok.

Vatandaşlar bu bölgeye motorlu araçların girmesini yasaklayan levhaların, trafik işaretlerinin ya kaldırılmasını, yahut da ciddi olarak takip edilerek alay konusu olmaktan kurtarılma sıra istiyorlar. Zira park etmek yasak levhasının hemen altında anaçlar park ediliyor.

Trafik işaretlerine ve yola belediye otobüslerinden başka aracın girmeyeceğini belirten levhalara inanan vatandaşlar sık sık diğer araçlarla burun buruna geliyor. Bu yolda her an kazalar olabilir, vatandaşlar hayatını kaybedebilir.

Sorumlu ve görevlilerin soruna ciddi olarak eğilmesi, ya levhaların kaldırılarak tüm araçların geçmesinin sağlanması veya yasakların eksiksiz uygulanması bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *