ANASAYFA arrow right Güncel

Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası başkanlığına Ramazan Balcı seçildi

Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası başkanlığına Ramazan Balcı seçildi
YAYINLAMA: 26 Ocak 2022 / 21.19
GÜNCELLEME: 26 Ocak 2022 / 21.29
Gaziantep Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası Genel Kurulu esnafın yoğun katılımı ile yapıldı. Başkanlık için mevcut Başkan Mustafa Kemal Güneş ile Ramazan Balcı yarıştı.

Gaziantep Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası Genel Kurulu kıyasıya bir başkanlık yarışına sahne oldu. Seçime mevcut Başkan Mustafa Kemal Güneş beyaz liste, Ramazan Balcı ise sarı liste ile girdi. Kullanılan bin 554 oyun 935’ini alan Balcı, seçimi kazandı. Mevcut başkan Güneş ise 615 oy aldı.

Ramazan Balcı, “Yapılacak seçim bir bayrak ve hizmet yarışı olacak. Pandemi sürecinde oda olarak sınıfta kaldık. Bu hizmeti daha iyi yapmak için yola çıktık. Bizim paramız pulumuz yok, ama dostlarımız var. Birlik ve beraberliği her zaman sağlayacağız” dedi. 

Ramazan Balcı, “Ömer Küsbeoğlu Başkanımız, 41 yıllık başkansınız. 41 yıldan beri kaza geçiren esnafımıza emekli edebildiniz mi? Çocuğu okuyan esnafımıza burs verebildiniz mi? Suriyelilere yönelik kaç defa denetim yapıldı? Kaç dükkân kapandı?” diye sordu. 

GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu, cevaben 240 Suriyelinin iş yeri kapandığını söyledi.

Gaziantep Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kemal Güneş, “Bu odada 12 yılımı doldurdum. Başkan olmadan iş yapılmaz diyor. Bir kuruş aldıysam kefen param olsun. Almadım almayacağım da ve bu kayıtlarda da belli. Odaya bağışladığımı da bizzat yönetim kuruluna söyledim.

İyi yaptıysak da kötü yaptıysak da beraber yaptık. KÜSGET Sanayi Sitesi, Mavikent Sanayi Sitesi, 25 Aralık Sanayi Sitesi, Aydınlar Sanayi Sitesi, Şehitkamil Sanayi Sitesi, tır garajı ve şehirdeki tüm esnafın başkanıyım. Herkese eşit mesafedeyim ama Mavikent’e bir ayrıcalık koydum. Oradaki insanların iş yerleri yıkıldı, zoraki bir kentsel dönüşüme zorlandı. Verilen sözler yerine getirilmediği için direniş gösterdik. Esnafımızın hep yanındaydım” ifadelerini kullandı. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *