ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

OSB’den eğitime destek

OSB’den eğitime destek
YAYINLAMA: 04 Haziran 2021 / 21.06
GÜNCELLEME: 04 Haziran 2021 / 21.06
Ekonomik kriz dikkate alındığında, eğitimin ne kadar masraflı ve zor olduğunun görüleceğini belirten OSB Başkanı Akif Ekici, bu nedenle OSB’de işçi olarak çalışanların çocuklarına burs vermeyi amaçladıklarını açıkladı.

Ekici, OSB’de en az bir yıldır çalışan bordrolu işçilerin birinci dereceden yakını olup üniversitede okuyan çocuklara burs vereceklerini belirtti. Burs ücretinin şu anda belli olmadığını ve verilecek burs sayısı ve miktarını önümüzdeki hafta belirleyeceklerini bildiren Ekici, eğitime olan desteğin aralıksız olarak devam edeceğini kaydetti.

OSB Başkanı Ekici, Siyasi Partiler Kanunu'nda değişikliğin şart olduğunu, ancak bunun bahane edilerek seçimin ertelenmesinin doğru olmadığını söylerken, 4 Kasım’da iktidara gelecek partinin bu yasayı mutlaka değiştirmesi gerektiğini, aksi halde ülkenin yeni bir erken seçime gidebileceğini kaydetti. Güven şart Halkın devlete olan güvensizliğinden de söz eden Ekici, “Ülke genelinde devlete ve siyasete olan güvensizlik ortan kalkmalı. Yastık altında para biriktirenler, bu ülkeden döviz kaçıranlar eğer milletine güvenirse, iç piyasada rahatlamış olur. Güven şart” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *