ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Orta dereceli bütün okullarda dersler 23 Mayıs’ta kesilir.

Orta dereceli bütün okullarda dersler 23 Mayıs’ta kesilir.
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
Sınıfı doğrudan geçenler için de tatil, aynı günün akşamı başlayacak.
Sınıfı doğrudan geçenler için de tatil, aynı günün akşamı başlayacak.
sınıfını doğrudan geçenler için de tatil, aynı günün akşamı başlayacak.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel bütün ortaokullar ile lise, mesleki ve teknik orta öğretim kurumlarında dersler 23 Mayıs Pazartesi akşamı kesilecek ve aynı akşam not çizelgeleri okul idaresine verilecek. Doğrudan sınıf geçenler için, yaz tatili 23 Mayıs akşamı başlayacak.
Okullarda derslerin kesilmesini takiben, 24-26 Mayıs günleri arasında öğretmen kurulları normal yıl sonu toplantılarını yapacak, , 30 Mayıs ve 17 Haziran tarihleri arasında öğretin yılı içinde yeterince yetilmemiş öğrencilerin kurslara katılmaları zorunlu olmayacak.

Tamamlama sınavları ise 20 Haziran Pazartesi sabahı başlayacak ve 7 temmuz Salı akşamı sona erecek. 10-11 Temmuz tarihlerinde toplanacak sınıf öğretmenleri toplantısından sonra 12 Temmuz Salı gününden itibaren okullar resmen yaz tatiline başlayacak.

Bütünleme sınavları 21 Eylül’de
İki aylık yaz tatilinden sonra, 21 Eylül Çarşamba sabahı bütünleme sınavları başlayacak. Bütünleme sınavları başlayacak. Bütünleme sınavları 30 Eylül akşamına kadar sürecek. Bütünleme sınav sonuçlarını değerlendirmek üzere 4 Ekim 1977 Salı günü öğretmen kurulları toplanacak. Orta dereceli okullarda 1977-1978 öğretim yılına 5 Ekim sabahı başlanacak
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *