ANASAYFA arrow right Güncel

Önümüzdeki yıllarda gerçekleştirilecek inovatif projeler üzerinde durulacak

Önümüzdeki yıllarda gerçekleştirilecek inovatif projeler üzerinde durulacak
YAYINLAMA: 17 Haziran 2021 / 16.07
GÜNCELLEME: 17 Haziran 2021 / 21.33
CHP’de Belediye Başkanları programı belli oldu

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, belediye başkanları çalıştayının kentimizde yapılacak olmasına şehrin her kesiminden çok olumlu geri dönüşler olduğunu ve Gaziantep açısından her anlamda faydalı geçecek bir toplantının hazırlıklarının İl Yönetim Kurulu ve İl Örgütü olarak el birliği ile tamamlandığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığının ev sahipliğinde 18-19-20 Haziran 2021 günleri yapılacak Belediye Başkanları toplantısının ayrıntıları açıklandı.

İl Başkanı Uçar, “Hazırlıklarımız tamamlandı. 18-19-20 Haziran 2021 günleri CHP’li tüm belediye başkanlarımızın katılımıyla yapılacak toplantı ayrıntıları netleşti. Belediye başkanlarımız şehrimize 18 Haziran 2021 Cuma günü sabah saatlerinde hava ve kara yolu ile gelecek.

18 Haziran 2021 Cuma günü saat 13.00 de çalıştayın gerçekleşeceği otelden hareketle başta merkez Şehitkamil ve Şahinbey ile diğer ilçelerimizde, gruplar halinde 14.00 – 18.00 saatleri arası kentimizin çeşitli yerlerinde esnaf ziyaretleri gerçekleşecek, vatandaşlarımızla bir araya gelecekler” dedi.

Belediye başkanlarının Şahinbey bölgesinde Balıklı Meydanı-Gaziler Caddesi-Mütercimasım Cd.-Tahmis Kahvesi-Karataş Kadoil Petrol-Oska Çarşı-Karataş Çarşı-Uğurlu Center-Küsget Ayakkabıcılar Sitesi-Fıstık Araştırmadan başlayarak Gaziantep Üniversitesi Karşısı Cafe Ziyaretleri- Düztepe-Cengiztopel-Kıbrıs Mahallesinde ziyaret yapacağını açıkladı.

Uçar, Şehitkamil bölgesinde Suburcu Atatürk Heykeli Başlangıç- Karagöz Caddesi – Pasajlar-Tahmis Kahvesi-Maaşkuyu-Çıksorut Bölgesi-Cinderesi-Gazikent Mh. Bölgesi-Korutürk-Şoför Ali Caddesi-Kayaönü-Hastane Caddesi Güzergahlarında vatandaşlarımızla buluşacaklar.

Ayrıca Araban, Karkamış, Nurdağı, Nizip, İslahiye, Oğuzeli, Yavuzeli ilçe merkezlerini ziyaret edeceklerini bildirdi.

Neşet Uçar, “19 -20 Haziran günlerinde ise belediye başkanları çalıştayı gerçekleştirilecek. Çalıştay niteliği gereği ziyaretçilere kapalı olacak. Yapılacak çalıştay ile Partimizin Yerel Yönetimler Politika Belgesine son hali verilecek. Ayrıca CHP’li Belediyelerin  geçtiğimiz 2 yılda gerçekleştirdikleri hizmetler değerlendirmeye alınacak, önümüzdeki 3 yılda gerçekleştirilecek inovatif projeler üzerinde çalışma yapılacak. ” dedi. 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *