ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Onarım çalışmaları tamamlanıncaya kadar tedbirli olunması istendi

Onarım çalışmaları tamamlanıncaya kadar tedbirli olunması istendi
YAYINLAMA: 20 Mayıs 2022 / 17.42
GÜNCELLEME: 20 Mayıs 2022 / 17.47
Kartalkaya’dan su nakleden borulardan birisi yine patladı

4 ay içinde Kartalkaya‘dan şehrimize su nakleden borularda ve pompa istasyonlarında meydana gelen arızaların dördüncüsü. Dün gece saat 12:00 sıralarında üçüncü pompa yakınında, şehre 33 km mesafede su nakleden de borulardan birisi daha patladı. Su borusunun patlaması üzerine derhal olay yerine ekiplerle birlikte giden belediye başkanı Turan Ertuğ derhal onarım çalışmalarını başlattı. Çalışmaların bugün tamamlanarak yeniden şehre su verilmesi bekleniyor.

Arıza giderilinceye kadar vatandaşların tedbirli olmasını isteyen Başkan Ertuğ kuyulardan münavebe ile bazı semtlere su verilerek azda olsa su ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

Konuyla ilgili olarak belediye başkan Ahmet Turan Ertuğ tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle: Kartalkaya barajından kente su getiren isale hattının 33. kilometresinde boru patlaması olmuştur. Ekiplerimiz gece yarısından itibaren aralıksız olarak tamir işini yapmaktadır. En kısa zamanda su verilecektir. İshali hattından su verilinceye kadar mahalli kaynaklardan aralıklı su verilmektedir. Vatandaşlarımın tedbirli bulunmalarını istiyorum.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *