ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ön seçim kararı örgütü yeniden ayağa kaldırdı

Ön seçim kararı örgütü yeniden ayağa kaldırdı
YAYINLAMA: 13 Nisan 2021 / 15.36
GÜNCELLEME: 13 Nisan 2021 / 15.36
CHP’de milletvekili aday adaylığını açıklayan Ahmet Yılmazkaya PM’nin aldığı kararla örgütün yeniden ayağa kalktığını belirterek, partiye canlılık geldiğini açıkladı.

PM’nin kararının doğru olduğunu, bunun faydasının sandığa yansıyacağını ifade eden Yılmaz-kaya, “Ön seçim karan örgütü memnun etti. Genel merkez bize yeniden demokratik yolu açtığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Yılmazkaya, “Ön seçim kararı örgütü memnun etti. Genel merkez bize yeniden demokratik yolu açtığı için teşekkür ediyorum. Zaten böyle olması gerekti. Bu aşamadan sonra örgütün kararına saygılı olmak gerek. Bu bir yarıştır. Gönül isterdi ki diğer partilerde ön seçimle adaylarını belirlesin, demokratik bir yarışla adaylar tespit edilsin. Partimiz gerekli öncülüğü her aman olduğu gibi yine yapmıştır” dedi.

Ön seçimin partiye güç katacağını söyleyen milletvekili aday adayı Lütfü Demir, aday olan herkesin demokratik şekilde birbiriyle yarışmasının sağlıklı ve en doğru yol olduğunu vurguladı. Partinin ön seçim karan almasından mutluluk duyduklarını söyleyen Demir, “Partimizden böyle bir karar bekliyorduk, nihayet o da gerçekleşti. Zaten sosyal demokrat bir partiye de bu yakışır. Partimiz Gaziantep’ten en az 4 milletvekili çıkaracaktır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *