ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Okula yardımdan büyük hayır olmaz’’

“Okula yardımdan büyük hayır olmaz’’
YAYINLAMA: 26 Şubat 2021 / 20.05
GÜNCELLEME: 26 Şubat 2021 / 20.05

Dernekler aracılığıyla yaptırılmasına başlanan üç ilkokulun temeli törenle atılacak. Şehrimizdeki okul açığının kapatılması için Vali Fikret Koçak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şebabettin Balkan ve Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ himayelerinde kurulan okul yaptırma dernekleri törenle salı veya çarşamba günü okul inşaatlarının temelini atacak. Daha önce de bildirdiğimiz gibi okul yaptırılacak inşaat alanlarına yeterince kum yığılmıştı. Gerekli çimento ve demirin teminine de çalışılıyor.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Vali Fikret Koçak: “Yaptığımız inşaat tek katlı basit bir inşaattır. Kan merkezini altı ayda bitiren ekibimiz bunu çok daha kısa sürede bitirerek, en geç 8 Eylül’de öğretime yetiştirecektir. Okul yaptırma ekipleri nerede bir tıkanıklık olursa derhal bana bildirmelidirler.

Gelecek salı veya çarşamba törenle temelleri atacağız. İnşaat bir taraftan devam ederken kapı ve pencere, çerçevelerini siparişini yaptım. Göreceksiniz sandığımızdan da kısa bir sürede inşaatlar tamamlanarak okullar yükselecektir.

Gaziantepli hemşerilerimin de ellerinden gelen yardımı yapacaklarına inanıyorum. Bundan daha büyük bir hayır yeri olamaz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *