ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Okul müdüründen Bozgeyik’e plaket

Okul müdüründen Bozgeyik’e plaket
YAYINLAMA: 27 Aralık 2022 / 12.44
GÜNCELLEME: 27 Aralık 2022 / 12.44
Şehitkamil Belediye başkanı Mehmet Bozgeyik, eğitime önem verdiklerini bu nedenle 34 okul yeri verdiklerini söyledi.

Mütercim Asım ilköğretim okulu müdürü Kemal Albayrak, Şehitkamil Belediye başkanı Mehmet Bozgeyik’e okula yaptığı katkılarından dolayı plaket verdi.

Bir grup öğrenci ile birlikte Şehitkamil Belediye başkanı Mehmet Bozgeyik‘i makamında ziyaret eden Albayrak, Bozgeyik’in, okul araç-gereç ve çevre düzenlemesi konusunda yardımcı olmasından dolayı plaket verdiklerini söyledi.

Şehitkamil belediyesi okul yapımı için 200.000 metre kare arsa verdi

Bozgeyik, görev süreleri içinde 34 okul yeri verdiklerini, bunlardan 24’ünün tamamladığını açıkladı. On arsanın da Gaziantep hayırseverler tarafından yapılması durumunda derslik sayısının artacağını ve sınıf başına düşen öğrenci sayısının azalacağını belirten Bozgeyik, “Bu eğitim öğretim yılında eğitimimizin biraz daha hamle yaparak artması bizi mutlu edecektir. Şehitkamil belediyesi olarak eğitim öğretime katkı konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Şu ana kadar 201 metre kareye yakın alanı okul yerleri olarak bağışladık. Gaziantep’te hayırsever vatandaşların katkısıyla amacımız okullarımızın rakamını artırarak bir sınıfa düşen öğrenci sayısını azaltmak. Gönlümüz her sınıfta 30 öğrencinin eğitim öğretim görmesinden yana” diye konuştu.

Gaziantepli parayı dışarıda kazansa bile yatırımı Gaziantep’e yapıyor

Gaziantep’te hayırseverlerin okul yapımı konusundaki gayretlerini takdirle karşıladıklarını söyleyen Bozgeyik, “Gaziantepli parayı dışarıda kazansa bile yatırımını Gaziantep’e yapıyor. Bu anlamda Gaziantepli hemşerilerimizle el ele vererek eğitim öğretim konusunda belediye olarak katkılarımızı artırmayı istiyoruz” dedi.

Mütercim Asım ilköğretim okulunun çevresinin yeşillendirildiğini, öğrencilerin burada huzurla oyun oynayıp yürüyüş yaptıklarını söyleyen Bozgeyik, eğitim alanındaki tüm çalışmalara hizmet etmekten mutlu olduklarını söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *