ANASAYFA arrow right Spor

Oğuzeli, Yozgat’ı 35-33 lük skorla yendi

Oğuzeli, Yozgat’ı 35-33 lük skorla yendi
YAYINLAMA: 16 Kasım 2020 / 16.45
GÜNCELLEME: 16 Kasım 2020 / 16.45
Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig maçında mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor deplasmanda Yozgat Aile Ve Sosyal Politikalar Spor' u 35-33 lük skorla yendi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Deplasmanlı Kadınlar 1. ligde mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor Kulübü ligin 7. haftasında deplasman takımlarından ligin güçlü ekibi Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü ile Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonunda yaptığı maçın ilk yarısında, heyecanlı ve mücadeleyle geçen karşılaşmada ilk yarıyı 17-15 ile yenik tamamladı. İkinci devrede takımların yine nefes nefese geçen oyunu ve Oğuzeli HEM' in oyuncularından Tülay Kibaroğlu ve Güneş Özdemir in attığı kritik goller son dakikada üstün gayretleri ile Yozgat deplasmanından 33-35 skorla galip ayrıldı.

Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Başantrenörü Mikail Şahin, "Öncelikle tüm oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Maça oyuncularımız tutuk başladı. İkinci yarı daha istekli arzulu başlayarak iyi savunma yaparak müsabakadan galip ayrıldık. Kadro derinliğimiz olmadığı için oyuncularımızı dinlendiremiyoruz. Deplasmandan galip ayrılmak güzel, daha iyi olmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *