ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Oğuzeli yolunda çocuklar mobiletlerle yarış yapıyor

Oğuzeli yolunda çocuklar mobiletlerle yarış yapıyor
YAYINLAMA: 07 Aralık 2020 / 13.04
GÜNCELLEME: 07 Aralık 2020 / 13.04

Küçük yaştaki çocuklar mobiletlerle topluca yarış yapıyorlar. İlgililer tarafından zamanında önlemler alınıp duruma müdahale edilmediği taktirde her an ölümle sonuçlanacak feci kazalar meydana gelebilir. Yoldan otoyla geçen vatandaşlar ilgililerin duruma derhal el koyarak çocukların mobiletlerle yarış yapmasını önlenmesini istiyor.

Bir okurumuz tarafından gazetemize iletilen haberden öğrenildiğine göre Oğuzeli ilçesini şehre bağlayan asfalt yolda 10-12 yaşlarındaki çocukların mobiletlerle yarış yaptıkları bildiriliyor. Mobiletlerin plakalı olup olmadığını bilmediği söyleyen okurumuz:

“Oğuzeli yolu adeta yarış pisti haline gelmiş. Özellikle cumartesi ve pazar günleri bu yoldan otoyla geçmek mümkün değil. Nereden, nasıl çıktıkları belli olmayan küçük yaştaki çocuklar sanki ezilmek için kendilerini otoların önüne atıyorlar. Sürücüler ne yapacaklarını şaşırıyor.

Trafiğin yoğun olduğu ana yollar çocukların oyun yeri değildir. Bu çocuklara bir şey olursa yazık değil mi? Trafik Müdürlüğü ekiplerinin sık sık Oğuzeli yolunu tarayarak çocuklara mani olması lâzım. Yarın meydana gelecek olan feci kazaların sorumluluğunu kim taşıyacak?

Durumu ilgililere ulaştırırsanız, çok seviniriz. Kazayı yapmak bir bela, çocuklara bir şey olması başka bir bela. Bunların anası babası yok mu? Küçücük çocukların eline mobiletler neden veriliyor. Ana ve babaların çocuklarına sahip olması, ilgililerin duruma el koyması bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *